Iğdır Valisi Ercan Turan ve Milletvekili Cantürk Alagöz Organize Sanayi Bölgesini Ziyaret Etti

Iğdır Valisi Ercan Turan ve Milletvekili Cantürk Alagöz Organize Sanayi Bölgesini Ziyaret Etti

Iğdır Yayın: 29 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2024 08:57:00
Editör - Aras Gazetesi
Okuma Süresi: 52 sn.
287 okunma
Google News
Iğdır Valisi Ercan Turan, Iğdır Ak Parti Milletvekili Cantürk Alagöz ve Ak Parti il Başkanı Ali Kemal Ayaz ile birlikte, Alagöz Holding iştiraki Kaan Lisanslı Depoculuk tarafından Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımı devam eden 50 bin ton kapasiteli, 10 milyon dolar yatırım bedelli Çelik Silo ve Mısır Kurutma Tesisi inşaatında incelemelerde bulundu.
 
Iğdır çiftçisinin alın teri olan mahsullerini 12 ay boyunca saklayacağı, Iğdır’ın en önemli ihtiyaçlarından olan tesisler Iğdır için çok büyük önem arz ettiği belirtildi.
 
  Daha önce Iğdır çiftçisinin ünününü toprak Mahsulleri ofisi yeterli deposu olmadığı için alamıyor ve çiftçinin ürünü elinde kalıyordu. Bunu fırsat bilen tüccarda ürünü ucuz fiyata alarak çiftçiyi mağdur ediyordu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.