Gazeteciye Hasta Yatağında Plaket

Gazeteciye Hasta Yatağında Plaket

Iğdır Yayın: 29 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2024 18:13:00
Editör - Aras Gazetesi
Okuma Süresi: 2 dk.
144 okunma
Google News

Geçtiğimiz günlerde hastalanarak Iğdır Devlet hastanesine kaldırılan ve Iğdır Devlet Hastanesinde tedavisine devam edilen Iğdır Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Deniz’e Tuzluca İlçe Tarım Müdürü Kemal Birge, yaptıkları etkinlikleri basında duyurduğu için teşekkür anlamında hasta yatağında bir plaket verdi.
 Tuzluca İlçe Tarım Müdürü Kemal Birge “ 5’ncisini düzenlediğimiz buzağı, oğlak ve kuzu güzellik yarışmasını sahibi bulunduğu Iğdır FM’de sürekli olarak duyurduğu için kendisine plaket takdim etmek istemiştim. Aydın beyi aradım, hastanede tedavi olduğunu söylediler. Bende hem geçmiş olsun dileklerimi sunmak ve plaketini sunmak için hastaneye geldim. Sağlık durumunu iyi gördüm. İnşallah kısa sürede iyileşir ve aramıza katılır”dedi.
 Gazeteciler Cemiyeti başkanı Aydın Deniz’de Tuzluca İlçe Tarım Müdürü Kemal Birge’ye yaptığı jestten dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.