Iğdır Valisi Ercan Turan ve Milletvekili Cantürk Alagöz'den Köy Ziyareti

Iğdır Valisi Ercan Turan ve Milletvekili Cantürk Alagöz'den Köy Ziyareti

Iğdır Yayın: 29 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2024 08:54:00
Editör - Aras Gazetesi
Okuma Süresi: 56 sn.
264 okunma
Google News

Iğdır valisi Ercan Turan, Iğdır milletvekili Cantürk Alagöz Ak Parti il Başkanı Ali Kemal Ayaz’la birlikte Aralık ilçesine bağlı Yenidoğan köyüne ziyarette bulundular.Iğdır valisi Ercan Turan, Iğdır milletvekili Cantürk Alagöz Ak Parti il Başkanı Ali Kemal Ayaz’la birlikte Aralık ilçesine bağlı Yenidoğan köyüne ziyarette bulundular.

 
 Ağrı Dağının dibinde bulunan köyde vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra varsa sıkıntıları hakkında bilgi aldılar. Vali ve milletvekili vatandaşlarla bir süre sohbet edip köyün ve bölgenin güvenlik konusunda sorunları olup olmadığı hakkında bilgi edindiler.
 
 Ziyaretin İlçe ve Köy ziyaretleri kapmasında yapıldığı belirtildi.
 
Ak Parti Milletvekili Cantürk Alagöz “Ağrı Dağı’nın eteğinde doğal güzellikler arasında bizleri ağırlayan, sorunları ve taleplerini aldığımız tüm Yenidoğanlı ve Aralıklı hemşerilerimize teşekkür ederiz” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.