İdman Yurdu Spor Kulübü Geleceğin Futbolcularını Yetiştiriyor

İdman Yurdu Spor Kulübü Geleceğin Futbolcularını Yetiştiriyor

Iğdır Yayın: 29 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2024 09:06:00
Editör - Aras Gazetesi
Okuma Süresi: 56 sn.
210 okunma
Google News

Cumartesi ve Pazar günleri sabah saat 09.00’dan 18.00’e kadar 7-13 yaş grupları arasındaki çocuklara futbol kursu veren kulüp başkanı Erol Aydeniz, hedeflerinin kaliteli futbolcu yetiştirmenin yanında topluma kaliteli insan yetiştirmek olduğunu söyledi.

 
İdman Yurdu spor Kulübü Başkanı ve sahibi olan Aydeniz, “Alileler çocuklarını bize emanet ederken gözleri arkada kalmıyor. Biz her türlü eğitimi çocuklara veriyoruz. Arkadaş ilişkileri, arkadaşa nasıl davranılması konusu, maç yaparken faullerde rakibe nasıl davranılacağı, bu konuların hepsini insancıl bir şekilde, şiddete başvurmadan çözüm yollarını öğretiyoruz. Bütün bu öğretilerin yanında futbolcu yetiştirmek de bizim asil görevimiz olarak geleceğin gençlerini yetiştiriyoruz.”
 
  İdman Yurdu Spor okuluna giden çeşitli yaş grubundaki çocuklar ve aileleri de kurslardan oldukça memnun oldukları gözleniyor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.