Bölge Masa Tenisi Turnuvasında Iğdır Kadın Takımı Birinci Oldu

Bölge Masa Tenisi Turnuvasında Iğdır Kadın Takımı Birinci Oldu

Iğdır Yayın: 27 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.04.2024 19:00:00
Editör - Aras Gazetesi
Okuma Süresi: 2 dk.
168 okunma
Google News

Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğünün Muş ilinde düzenlediği masa tenisi bölge birinciliği turnuvasında Iğdır Kredi Yurtlar Kurumu Kız takımı bölge birincisi olurken, Iğdır kredi Yurtlar Kurumu erkek takımı ikinci oldu.

 Dokuz takım ve 160 sporcunun katıldığı turnuvada birincilik elde eden Iğdır Kredi Yurtlar Kurumu Kız takımı, Düzce’de düzenlenecek Türkiye birinciliği turnuvasına katılma hakkı elde ettiler.

5 gün süren bölge turnuvasında birincilik elde eden kredi yurtlar kurumu kız takımını tebrik eden Kredi Yurtlar Kurumu Iğdır il Müdürü Erol Bayat, “ masa tenisinde bölge birincisi olan kız takımımızı tebrik ediyorum. Aslında erkek takımımız da birinciliği hak etti. Ancak bazı haksızlıkların olduğunu düşünüyoruz” dedi.

 Iğdır Gençlik spor il Müdürü Recai Şahin de masa tenisinde bölge birincisi olan Iğdır Kredi Yurtlar kurumu masa tenesi kadın ve erkek sporcuların tebrik etti. 
İl Müdürü Şahin, Kadın masa tenisi bölge birincisi kızlarımıza Düzce ilinde yapılacak Türkiye şampiyonasında başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.