Muş'ta Kaçak Makaron Operasyonu: Binlerce Makaron Ele Geçirildi

Muş'ta Kaçak Makaron Operasyonu: Binlerce Makaron Ele Geçirildi

Muş Yayın: 07 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 07.10.2023 08:47:00
Editör - Aras Gazetesi
Okuma Süresi: 2 dk.
128 okunma
Google News

Muş Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 7 bin 560 adet doldurulmuş makaron ve 840 bin adet gümrük kaçağı boş makaron ele geçirilirken 1 şüpheli hakkında ise adli işlem başlatıldı.

Muş'ta 840 bin adet gümrük kaçağı makaron ele geçirildi

MUŞ - Muş Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 7 bin 560 adet doldurulmuş makaron ve 840 bin adet gümrük kaçağı boş makaron ele geçirilirken 1 şüpheli hakkında ise adli işlem başlatıldı.

 

Muş Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; "06.10.2023 günü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce bir iş yerine ait depo içerisinde yapılan aramada; 7 bin 560 adet doldurulmuş makaron, 840 bin adet gümrük kaçağı boş makaron ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili olarak 1 şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefet suçundan adli işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.