Bitlis'te Gazze yararına hayır çarşısı açıldı

Bitlis'te Gazze yararına hayır çarşısı açıldı

Bitlis Yayın: 01 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 01.11.2023 15:31:00
Editör - Aras Gazetesi
Okuma Süresi: 2 dk.
125 okunma
Google News

Bitlis'in Tatvan ilçesinde sivil toplum kuruluşları tarafından Gazze yararına hayır çarşısı açıldı. İsrail'in saldırısı altındaki Gazze'deki Filistinliler için hayır çarşısı açıldı. Kadınların bir araya gelerek yaptığı ve hayır çarşısında satılan yiyecek, içecek ve çeşitli ürünlerin geliri, Filistinlilere gönderilecek. Hayır çarşısında yöresel ev yemekleri, el sanatları, yerli mahsullerin yanı sıra fotoğraf sergisi de düzenlendi. Hayır çarşısı salı gününe kadar devam edecek.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde sivil toplum kuruluşları tarafından Gazze yararına hayır çarşısı açıldı.

İsrail'in saldırısı altındaki Gazze'deki Filistinliler için hayır çarşısı açıldı. Tatvan'da sivil toplum kuruluşları öncülüğünde Cumhuriyet Caddesi'ndeki Tatvan Yaşam AVM önünde Filistin'e destek için hayır çarşısı açıldı. Kadınların bir araya gelerek yaptığı ve hayır çarşısında satılan yiyecek, içecek ve çeşitli ürünlerin geliri, Filistinlilere gönderilecek. Hayır çarşısında yöresel ev yemekleri, el sanatları, yerli mahsullerin yanı sıra fotoğraf sergisi de düzenlendi.

 

Hayır çarşısının salı gününe kadar devam edeceği belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.